Unieke vergaderlocatie in Leeuwarden op een traditioneel zeilschip

Lounge voorin in het schip Lounge voorin in het schip met flatscherm

Vergaderlocatie Leeuwarden

U kunt de Stevenaak AALTJE ENGELINA ook gebruiken als unieke vergaderruimte of om een nieuw product te presenteren aan klanten, pers of personeel ... dit kan zowel zeilend in de vaarperiode (april t/m oktober) of ook in de winterperiode (november t/m maart) als het schip afgemeerd ligt in Leeuwarden. De stevenaak is van alle gemakken voorzien. Uw laptop werkt aan boord, presentatiemogelijkheden zoals een groot beeldscherm zijn aanwezig. Twee vergaderruimtes zijn beschikbaar als u met twee kleine groepen wilt werken. Op wens verzorgen wij de catering voor u.

Voor een vergadering kunt u het schip voor een dag, maar ook voor een dagdeel of zelf voor meerdere dagen met overnachting huren.

Lounge voorin, buro, zithoek bakboord, zitruimte achter in de keuken

Seminars, Teambuilding op het water

In de zeilperiode zorgt een totaal andere omgeving in een informele sfeer voor een andere dynamiek aan de bijeenkomst. De zeilen worden met elkaar gehesen en dan begint u uw programma. De ruimte van het water en de entourage van het zeilschip creëren een inspirerende werksfeer en niemand kan zich onttrekken of eerder naar huis. De zeiltocht en dagindeling worden aan uw wensen aangepast.

Lounge voorin, de zithoek aan stuurboord Lounge voorin, de zithoek aan stuurboord

Tarieven

Varend (zeilend):   Prijs:
Prijs dag (maandag t/m vrijdag) € 1.000,00
Andere periodes op aanvraag    
Gemeerd in de haven:   Prijs:
Prijs dagdeel: ( maandag t/m vrijdag, +/- 4 uren) € 250,00
Prijs dagdeel: ( maandag t/m vrijdag, +/- 8 uren) € 58,00
Vergaderlocatie Leeuwarden