Vaarroutes in Friesland voor motorboten, van uw vaarvakantie genieten

Voorbeld routesuggestie in het boordboek Voorbeeld routesuggestie in het boordboek

Gedetailleerde routes aan boord

Het uitgebreide merengebied van Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen en de talloze kanalen en rivieren staan garant voor een fantastische vaarvakantie met een motorjacht en dankzij de bijzonder lage doorvaarthoogte van de schepen van Yachtcharter Leeuwarden kunt u bijna overal varen. Voor de gasten van Yachtcharter Leeuwarden zijn er routes uitgewerkt en afgedrukt op een waterkaart om de navigatie vooral voor beginners te vergemakkelijken.
Er zijn tochten van verschillende lengtes, voor een week bootvakantie, weekenden en midweken aan boord. Deze touren met de boot laten u gezellige dorpjes en gezellige steden zien en laten u kennismaken met de mooiste gebieden van Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen.

Aventura 34 OK, BRECHJE, Duetvlet 900 AK, PUSTER, Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Aventura 34 OK, BRECHJE, Duetvlet 900 AK, PUSTER, Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Twee voorbelden van een week vaarvakantie met een motorboot Twee voorbeelden van een week vaarvakantie met een motorboot in Friesland en Groningen

Welke waterkaarten en navigatiemiddelen zijn aan boord ?

• Boordboek met routesuggesties
• ANWB waterkaarten B (Friesland) en C (Drenthe-Overijssel), Kaart A (Groningen) wanneer u wenst
• Kaartplotter met GPS
In het boordboek van elke boot, zijn de verschillende voorstellen voor boottochten afgedrukt op een ANWB waterkaart. Hier vindt u de route en overnachting suggesties, zodat u gemakkelijk de gewenste route met de boot kan varen.
De ANWB waterkaarten laten het overzicht van het vaargebied en alle details zien, die van belang zijn op de route.
De plotter geeft u betrouwbaar de huidige locatie weer, als u een keer verkeerd bent gevaren, kunt u gemakkelijk de juiste weg terug vinden.

Routesuggesties motorboten