Hotelschip Leeuwarden Aaltje Engelina, slaapschip Friesland

Kamer met tweepersoonsbed Kamer met tweepersoonsbed

Hotelschip in Friesland: Buitengewoon overnachten in Leeuwarden

Wilt u met een groep deze sfeervolle levendige stad bezoeken en overnachten in de gezellige ambiance van een historisch zeilschip? De AALTJE ENGELINA ligt afgemeerd in Leeuwarden, hoofdstad van Friesland, in het hart van deze mooie provincie.
Weekend Leeuwarden?
Het schip biedt dan een sfeervol verblijf! Combinatie met een culturele invulling zoals een bezoek aan het Fries Museum of de Harmonie zijn mogelijk.

Indeeling Hotelschip/Zeilschip Stevenaak Aaltje Engelina Indeling Hotelschip/Zeilschip Stevenaak Aaltje Engelina

Wat biedt Leeuwarden zijn gasten?

Hoofdstad van Friesland, start-en finishplaats van de Friese Elfstedentocht, Nassau-stad met verrassende winkels, boeiende musea, spetterende evenementen en een historische binnenstad met meer dan 500 monumenten en moderne architectuur. Keuken, bad met WC, kamer met stapelbed Keuken, bad met WC, kamer met stapelbed

Uitgaan in Leeuwarden

Het bruisende centrum van Leeuwarden kent tal van leuke kroegjes en restaurants. Geniet van een hapje of drankje met uitzicht op de grachten of op een van de vele mooie pleinen. Verken de stad tijdens een stadswandeling, per elektrosloep of vanaf de praam. Vergeet niet de scheve Oldehove te beklimmen tijdens uw bezoek!
Stadsschouwburg De Harmonie is een van de mooiste theaters van het land en bruisend hart van het culturele leven in Friesland. In het Filmhuis en de Leeuwarder bioscopen wordt het actuele filmaanbod gepresenteerd.
Een waterrijke dierenwereld vindt u in Aqua Zoo Friesland.

Kamer met tweepersoonsbed Kamer met tweepersoonsbed

genieten in een geweldige ambiente

Wilt u niet zeilen maar toch het ambiente van klassiek zeilschip genieten, de AALTJE ENGELINA is tevens een geschikte hotelaccommodatie. In de haven kunt u ook meerdaagse seminars plannen.

Hotelschip AALTJE ENGELINA